Гривна Patrizia Pepe 8JA026/M009-J3AG Silver/Crystal

Гривна Patrizia Pepe 8JA026/M009-J3AG Silver/Crystal

Код: 8051523376143 Категории: , , ,

Гривна Patrizia Pepe модел 8JA026/M009-J3AG.
Цвят: Сребрист
Производител: Patrizia Pepe
Код: 8051523376143 8051523376143

Shopping Cart