Два часа наем на маса за билярд или снукър + две безалкохолни напитки или две малки бири само за 9.70 лв. вместо 19.40 лв. с 50% отстъпка от Спортен бар Академията!

цена: 970 лв
Разграбена
Плати сега: 1,00 лв.
Доплати на място: 8,70 лв.
Пазарна стойност: 19,40 лв.
Спестяваш с нас: 9,70 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Два часа наем на маса за билярд или снукър + две безалкохолни напитки или две малки бири само за 9.70 лв. вместо 19.40 лв. с 50% отстъпка от Спортен бар Академията!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера до 20.7.2017г.

- Задължителна предварителна резервация на телефон:0876 944 905

Два часа наем на маса за билярд или снукър + две безалкохолни напитки или две малки бири само за 9.70 лв. вместо 19.40 лв. с 50% отстъпка от Спортен бар Академията!

Платете сега само 1 лв.,а останалата сума доплатете на място и предайте своя разпечатан ваучер.

Ваучерът включва:

- два часа наем на маса за снукър или билярд

- две напитки по избор (  Coca Cola, Sprite или натурален сок (малки),бирите са по 330мл.)

 

Адреналин, афекти, инстинкти, тактика, победа – това е играта на билярд!

Едно изтънчено забавление за джентълмени от стари времена, днес билярдът е сред любимите занимания на все повече дами и господа. Със своя аристократичен дух и авантюристичен привкус тази игра се превръща и в един от най-приятните видове флирт на всички времена.

Отдайте се на удоволствието от играта! 

 

 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Спортен бар Академията

Спортен бар The Academy се намира в сградата на кино Арена - Запад, съвсем близо до спирка "Вардар" на метрото. Игралните зали разполагат със 5 снукър и 7 билярдни маси, на които можете да кръстосате щеки с приятелите си. И тъй като сте в "Академията", винаги можете да разчитате и на лицензираните треньори, включвайки се в специалните програми за тренировки!
 
В Lounge bar на “Академията” ви очаква една различна и уютна атмосфера придружена с отпускаща музика, висококачествени напитки и вежливо обслужване. Барът на „Ака
 
Бъдете гости в нашия бар и ще намерите VIP маса за снукър и единствената по рода си руска пирамида произведена от дизайнерската марка Hermelin Milano. За любителите на спорта всеки може да гледа любимите си спортисти на живо на нашия 140 инчов HD екран.
 
В "Академията" ви очакват постоянни промоции на преференциални цени с екзотични напитки и вкусни изкушения. Тук можете да поиграете и дартс, джаги, тенис на маса, шах, табла, монополи и дори карти! На всяка една локация в заведението ще можете да гледате и телевизия на големите 50-инчови екрани, като можете да разчитате на специално организирани събития за едновременно наблюдаване на няколко спортни мачове.
 
Най-запалените от вас ще могат да участват в турнири организирани от "Академията", които  варират от аматьорско до професионално ниво и се е провеждат всяка седмица, и ще включват всички спортове, които предлага заведението. За любителите на видео игрите - със съдействието на Pulsar е запазен и специален кът, в който ще можете да се насладите на всички най-нови заглавия, излезли за Playstation, докато седите в специално пригодените за игра кресла!

Адрес и контакти

София,
0876 944 905
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.