Масаж на масажно легло НУГА БЕСТ /10 процедури/ за 24 лв. вместо 40 лв. сега с 40 % отстъпка от спортна зала Сердика!

цена: 24 лв
Разграбена
Пазарна стойност: 40,00 лв.
Спестяваш с нас: 16,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Масаж на масажно легло НУГА БЕСТ /10 процедури/ за 24 лв. вместо 40 лв. сега с 40 % отстъпка от спортна зала Сердика!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 15.11.2012г.

- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице

- Предварителната резервация е задължителна на телефон: 0885 94 34 34

Ваучерът включва:

10 процедури с масажното оборудване Нуга Бест

Стрес, застояване, липса на време за спорт и непрестанно стоене пред компютър...това е днешното ежедневие. Всеки бърза, залисан в проблеми и работа, докато не усети, че е претоварил най-важния си инструмент – тялото! Върнете свободата на Вашите движения, чувствайте се жизнени и енергични. Опитайте уникалната и детайлна грижа за Вашия гръбначен стълб – масаж на масажно легло НУГА БЕСТ!

Вземете ваучер за Масаж на масажно легло НУГА БЕСТ /10 процедури/ за 24 лв. вместо 40 лв. сега с 40 % отстъпка от спортна зала Сердика!

Ваучерът включва:

- 10 процедури с масажното оборудване Нуга Бест

Масажното оборудване Нуга Бест

Костно-мускулната система се явява основната, поддържаща конструкция на човешкото тяло. За да се движи цялото тяло като едно цяло, всичките му части трябва да се намират в равновесие. Ако една от тези части губи баланса си това се отразява и на другите и в резултат на това възникват различни заболявания.

Задачата на Нуга Бест е да сведе до минимум съществуващият дисбаланс и да помогне на организма да поддържа равновесието си. Комплексното въздействие на оборудването стимулира жизнената дейност на всички системи (опорно-двигателна; сърдечно-съдова; дихателна; храносмилателна; отделителна; нервна; ендокринна; полова). Организмът се самовъзстановява, използвайки своите вътрешни възможности и ресурси без вмешателство в естествените му процеси.

Методи, които Нуга Бест оборудването използва са: масаж, точков масаж, дълбоко нагряване чрез топли минерали, магнитотерапия, йонизация, хиропрактика

1. Точков масаж /методът на натискане с пръсти, или точков масаж, връща на тялото подвижността, подобрява състоянието на ставите, мускулите, успокоява нервната система. Този метод не само премахва спазъмът на мускулите, но така също отстранява причината за него, позволява да се влияе дълбоко на физиологическите и психическите процеси в организма. Точковият масаж може да се използва при много заболявания.

2.  Магнитотерапия

3. Инфрачервена топлина

4. Разтягане на гръбначния стълб /в Нуга Бест този метод се прилага много меко, щадящо и съвършено безопасно за гръбнака. Тракцията на масажора става за сметка на инфрачервената топлина, височината на вътрешния проектор и предвижването на ролките. Топлината добре отпуска мускулите; на мястото на съприкосновение на ролките с гърба се получава дъга, човекът със собственото си тегло натиска ролките и гръбначния стълб са разтяга. Подобна тракция създава уникални условия за възстановяване на междупрешленните дискове и всички структури на гръбначния стълб. Умереното, дозирано разтягане изключва каквато и да била вреда./

5. Дълбоко локално нагряване (moxibition) /рефлексотерапията е физиологически метод на оздравяване. Ефективността на „опарването” се постига за сметка на активизирането в организма на механизмите за саморегулация и защита. И въздействието е насочено към организма като цяло. Смисълът на „опарването” се състои в раздразването на определени зони по кожата чрез топлина. В древността са казали: „дразнене отвън – ефект вътре”. Точно това е рефлексотерапията. Смята се, че „опарването” действа даже тогава, когато са безсилни иглотерапията и лекарствата. „Опарването” подобрява кръвообращението, произвеждането на хормони и ферменти. При хора с хронически заболявания на стомаха се нормализира киселинността и производството на стомашния сок. Тази функция на вътрешния проектор подобрява секрецията на надбъбречната жлеза, половите жлези, щитовидната и задстомашната жлеза; решават се много женски проблеми./

6. Йонизация на въздуха

7. Миостимулация

8. Хиропрактика /метод да се предотврати повторното възникване на болките и връщане на организма способността му към самолечение. Методът на хиропрактиката възвръща на място разместените прешлени, в резултат на това се освобождават притиснатите нервни окончания, а болките по естествен начин намаляват и след време изчезват. Освен това този метод възстановява правилното положение на гръбначния стълб, подобрява и неговата подвижност/

Масажът на оборудването на Нуга Бест позволява:

1. Подобряване на стойката, отпускане на мускулите на гърба, правейки ги еластични, което от своя страна позволява да се коригират гръбначните изкривявания.

2. Освобождаването на прищипаните или притиснати нервни окончания. Активизиране на нервната система.

3. Възстановява се симетрията на тазовите и раменни кости.

4. Стимулира нарастването на междупрешления хрущял и възстановяването на дисковете.

5. Премахването на възпалението на тъканите около гръбначния стълб (болестта на Бехтерев, остеохондроза).

6. Помага за изцеляването на дисковата херния.

При ежедневно използване на Нуга Бест се нормализира кръвното налягане, качествено се променят показателите на кръвта, укрепва се имунитета, възстановява се свойството на кръвта да се съсирва.

Кажете сбогом на болката! Чувствайте се бодри и енергични с подходящ масаж осигурен от спортна зала Сердика!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Спортна зала Сердика

Адрес и контакти

София, ул. "Сердика" 25
0885 94 34 34
serdica@abv.bg
Понеделник - Петък: 09.00 - 20.00 ч.
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.