Нека да расте! Grupo.bg е иновативна онлайн платформа, която дава възможност до Вашия бизнес да достигнат много повече клиенти, без реална инвестиция от Ваша страна.

ПУСНЕТЕ ОФЕРТА!

Наш търговски представител ще
ви отговори в най-кратък срок

За ресторанти


Потребителите, закупили промоционалната Ви оферта, при посещението си в обекта правят допълнителна консумация на регулярни цени.

За Хотели


Grupo.bg Ви акумулира голям финансов поток още преди извършване на конкретната хотелска услуга

За Магазини

Grupo.bg има голяма женска аудитория, която с удоволствие се възползва предложенията, свързани с разкрасяване.

Студиа и агенции

Grupo.bg има голяма женска аудитория, която с удоволствие се възползва предложенията, свързани с разкрасяване.

Защо Grupo.bg?


Сигурен интерес

Посредством нашата Аffiliate система, Вашите предложения ще бъдат виждани от 60 000 – 80 000 човека всеки ден. Трафикът към сайта е 145 000 броя на месец. Над 120 000 броя e-mail абонати. Вашето присъствие, с конкретна оферта, на страницата на сайта е от 5 до 7 дни и ще достига до 2.7 милиона български потребители всеки месец - 75% от всички българи онлайн!


Прозрачност

Когато работите с Grupo.bg, Вие имате възможнаст да следите развитието и положителните резултати от бързия растеж на Вашия бизнес. Grupo.bg Ви осигурява прецизна финансова отчетност, легална законова рамка и прозрачност.


Нови клиенти

С партньорството си с Grupo.bg, имате инструмент за промотиране на Вашия бизнес – ексклузивната отстъпка, която Ви гарантира реални потребители, които ще опитат услугите Ви. Чрез Grupo.bg, можете да достигнете до нови клиенти и да увеличите печалбите си по начин, който работи най-добре за Вашия бизнес.


Реален оборот

Десетки хиляди потребители ще научат за Вашия бизнес, но Вие заплащате само за онези от тях, които реално се възползват от офертата Ви. Много от клиентите, закупили ваучери чрез Grupo.bg, надхвърлят номиналната им стойност още при първото си посещение при Вас. Използваме разнообразен инструментариум, създаващ предпоставки за допълнителен оборот от привлечените чрез платформата клиенти.

Ефективна реклама

С Grupo.bg получавате реклама, която наистина работи и Ви носи пари. Интернет е мястото, където информацията достига най-бързо и лесно до крайния клиент. Нямате първоначалните разходи и ние гарантираме резултати.


Много парньори

Освен рекламата в партньорската мрежа, Вашата оферта ще бъде публикувана едновременно в още над 25 сайта, всеки от които притежава собствена аудитория и рекламна мрежа. Такива са: Ofertite.BG, Oferti.Data.BG, Oferti.Rozali.com, Selecto.bg, VipDeals.bg, Namaleniq.com, HitCeni.bg, Ofertisimo.bg, KolektivnaZona.com, Fras.bg, Hvani.bg, Grizzli.bg, Groupidon.bg, Evtinko.com, Izgodni.net, PromoMax.bg, Ofertina.bg, Grabvam.com, 123nameri.com, Fact.bg, Vaucherite.com, Promozona.bg и др.


Всички печелят

За броени часове Вие акумулирате авансови плащания и си гарантирате бъдещ поток от клиенти, който носи и потенциал за допълнителен оборот. Клиентите получават възможността да ползват услуги на уникални цени.


Статистически анализ

В реално време, докато тече офертата Ви, получавате статистически анализ, с който лесно можете да измерите ефективността на Вашата кампания. Може да следите в реално време колко закупени ваучера имате, какъв е генерирания оборот, както и демографски анализ на аудиторията.

Как да пусна оферта в Grupo.bg?

1. Изпращате заявка за участие

От заявката научаваме повече за Вашия бизнес и за идеята Ви за промо оферта. Пуснете заявка за участие

2. Преглед на Вашата заявка

Търговският ни екип ще прегледа Вашето предложение и при интересен от наша страна, търговски представител ще се свърже с Вас лично или по имейл до 5 работни дни за уточняване на всички детайли.

3. Публикуване на Вашата оферта

Веднага виждате резултатите от партньоството с Grupo.bg.

Често задавани въпроси

 • Какви са условията за публикуване на оферта?
  Необходимо условие е да осигурите на клиентите минимум 50% ексклузивна отстъпка за промотираната услуга. Необходимо е първо да попълните заявка, чрез която научаваме повече за Вашия бизнес и идеята Ви за оферта. Важно е да посочите редовните и ексклузивните цени, които желаете да предложите на аудиторията ни.
 • Как мога да се срещна с търговски представител нa Grupo.bg?
  След като изпратите заявка за участие, тя ще бъде разгледана търговския ни отдел. При интерес от наша страна, наш търговски представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите.
 • Kаква е комисионата на Grupo.bg?
  Финансовите условия, при които Grupo.bg поддържа търговски взаимоотношения, се формират от множество фактори. От първостепенно значение е атрактивността на офертата, която желаете да предложите. Това включва масовост на услугата, качество на обслужването, голяма ексклузивна отстъпка, потенциал за обслужване на голям брой клиенти, себестойност. Конкретният размер на комисионата е гъвкав и се уточнява с търговски представител на Grupo.bg, след като изпратите Вашата заявка.
 • Кога и как ще получа приходите от продажбата на ваучери?
  След като изтече периодът на промотиране на офертата Ви в Grupo.bg, в рамките на следващите 5 работни дни Ви превеждаме акумулирания оборот по банков път.
 • Каква ще е продължителността на моята оферта в Grupo.bg?
  Периодът на промотиране, както и всички други детайли по офертата, се уточняват при среща с търговски представител на Grupo.bg.
 • Колко време след като пусна заявка ще публикувате офертата ми?
  Срокът за публикуване на оферта е субективен - зависи както от конкретиката на офертата, така и от моментната натовареност на планираните ни оферти.
 • Как ще следя клиентите, закупили ваучери за моята оферта в Grupo.bg?
  При публикуване на Вашата оферта в Grupo.bg, получавате достъп до партньорски панел, в който в реално време ще можете да следите детайлни статистики за Вашата оферта, както да изтеглите пълен списък на потребителите и закупените ваучери.
 • Как ще мога да проверявам валидността на ваучерите?
  Всеки ваучер съдържа два шестцифрени кода – „Номер на ваучер” и „Секретен код”. Чрез тях можете да проверявате валидността на ваучерите.
 • Koй подготвя офертата и колко ще ми струва?
  Grupo.bg разполага с екип от копирайтъри и дизайнери, които подготвят Вашата оферта във вида, в който ще бъде публикувана, за максимална атрактивност и продаваемост. Нужно е само да предоставите кратък текст, описващ Вашата услуга, както и снимков материал. Публикуването на оферта в Grupo.bg е безплатно. Grupo.bg получава комисиона само при наличието на продадени ваучери при публикуване на Вашата оферта.
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.