Афилиейт програма за собственици на сайтове, блогове и социални мрежи.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Готови ли сте да започнете още днес?

Иновативна партньорска платформа

Която Ви дава възможност чрез Вашия сайт да печелите комисиони от реклама на ежедневните ни оферти за групово пазаруване.

Можете да контролирате съдържанието на офертите и да ги лимитирате според търсенето на Вашата специфична интернет общност

Изберете най-атрактивните предложения за Вашите потребители! Предлагаме Ви добри месечни доходи за Вашата активност. Започнете сега и печелете пари от аудиторията Ви!


Как работи?

 • Grupo.bg предлага персонализирана партньорска платформа, чрез която Вие лесно можете да управлявате сделките специално за Вашата аудитория. Партньорството с нас означава лесни допълнителни доходи от Вашия уебсайт;
 • Регистрирайте се като наш партньор и разгледайте възможностите, които Ви даваме! Създайте Ваши банери и ги поставете в сайта Ви! Нашата система ще започне да работи за Вас;
 • За всяка покупка на потребител, пренасочен от Вашия сайт, Вие получавате комисион между 5% и 20% от цената на офертата. Размерът зависи от конкретните условия по договора, сключен между нас и фирмата доставчик на услугата;
 • Изплащането на натрупания комисион става при поискване от Ваша страна, но само при натрупване на сума над 50 лв.

Защо да избера Grupo.bg?

 • Най-добрите комисиони на пазара за оферти, които често са над 10 лв. на продажба;
 • Националното ни покритие. Уникалните ни инструменти за управление дават възможност да отчитате изискванията на специфичната Ви интернет аудитория и да предлагате офертите на Grupo.bg във всеки град в България;
 • Предлагаме богат избор от рекламни формати с лимитирано насочване;
 • Дългосрочен пасивен приход. Вашите потребители се "маркират" и дори да поръчат по-късно във времето, Вие ще получите съответния комисион;
 • Гъвкав персонален дизайн и управление на банерите според Вашите нужди и преценки за аудиторията, пред която рекламирате сделките ни;
 • Висока ефективност на банерите поради възможността лично да таргетирате офертите си и да ги управлявате сами всеки ден и за всеки град или събитие.

Често задавани въпроси

 • Какви са условията за публикуване на оферта?
  Необходимо условие е да осигурите на клиентите минимум 50% ексклузивна отстъпка за промотираната услуга. Необходимо е първо да попълните заявка, чрез която научаваме повече за Вашия бизнес и идеята Ви за оферта. Важно е да посочите редовните и ексклузивните цени, които желаете да предложите на аудиторията ни.
 • Как мога да се срещна с търговски представител нa Grupo.bg?
  След като изпратите заявка за участие, тя ще бъде разгледана търговския ни отдел. При интерес от наша страна, наш търговски представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите.
 • Kаква е комисионата на Grupo.bg?
  Финансовите условия, при които Grupo.bg поддържа търговски взаимоотношения, се формират от множество фактори. От първостепенно значение е атрактивността на офертата, която желаете да предложите. Това включва масовост на услугата, качество на обслужването, голяма ексклузивна отстъпка, потенциал за обслужване на голям брой клиенти, себестойност. Конкретният размер на комисионата е гъвкав и се уточнява с търговски представител на Grupo.bg, след като изпратите Вашата заявка.
 • Кога и как ще получа приходите от продажбата на ваучери?
  След като изтече периодът на промотиране на офертата Ви в Grupo.bg, в рамките на следващите 5 работни дни Ви превеждаме акумулирания оборот по банков път.
 • Каква ще е продължителността на моята оферта в Grupo.bg?
  Периодът на промотиране, както и всички други детайли по офертата, се уточняват при среща с търговски представител на Grupo.bg.
 • Колко време след като пусна заявка ще публикувате офертата ми?
  Срокът за публикуване на оферта е субективен - зависи както от конкретиката на офертата, така и от моментната натовареност на планираните ни оферти.
 • Как ще следя клиентите, закупили ваучери за моята оферта в Grupo.bg?
  При публикуване на Вашата оферта в Grupo.bg, получавате достъп до партньорски панел, в който в реално време ще можете да следите детайлни статистики за Вашата оферта, както да изтеглите пълен списък на потребителите и закупените ваучери.
 • Как ще мога да проверявам валидността на ваучерите?
  Всеки ваучер съдържа два шестцифрени кода – „Номер на ваучер” и „Секретен код”. Чрез тях можете да проверявате валидността на ваучерите.
 • Koй подготвя офертата и колко ще ми струва?
  Grupo.bg разполага с екип от копирайтъри и дизайнери, които подготвят Вашата оферта във вида, в който ще бъде публикувана, за максимална атрактивност и продаваемост. Нужно е само да предоставите кратък текст, описващ Вашата услуга, както и снимков материал. Публикуването на оферта в Grupo.bg е безплатно. Grupo.bg получава комисиона само при наличието на продадени ваучери при публикуване на Вашата оферта.
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.