DIVI FASHION

DIVI FASHION е студио за здраве и красота с динамичен екип и гъвкава политика, където ще намерите дружелюбна и спокойна атмосфера, тиха музика, аромат на етерични масла и внимателен и опитен персонал. Интериорът и атмосферата са подчинени на една идея - да помогнат на посетителите да останат доволни и отново да се върнат с усмивка! Освободете се от стреса със студио за здраве и красота DIVI FASHION!

ABUNDANCE RELAX

Абунданция Релакс Студио

Студио за красота „М"

Студио за красота „М” е мястото, където можете да се погрижите за прекрасния си външен вид от главата до петите, да се насладите на редица козметични процедури и да си тръгнете с усещането за свежест и очарование! Студио за красота „М” предлага маникюр, педикюр, фризьорски услуги, козметик и масажист! Бъдете неотразима с грижа от студио за красота „М”!

"Body Evolution"

Хранителни добавки и солариум

POWER FOOD

POWER FOOD - производител на хранителни добавки

Салон за красота BЕLLE VUE

Салон за красота Belle Vue предлага висококачествени фризьорски услуги, козметика и маникюр. За да бъдете красиви и със самочувствие, доверете се на професионалистите в Салон за красота Belle Vue, където винаги подхождат с нужното внимание към всеки клиент!

Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.