Ваучери


Кога ще получа своя ваучер?

В срок до 2 (два) работни дни от получаване на плащането операторът изпраща в профила в GRUPO.BG  в "моите ваучери" на съответния клиент закупения от него Ваучер/Купон в електронна форма и със съответните указания за неговото използване. В случай, че Ваучерът/Купонът е закупен в полза на трето лице, същият ще бъде изпратен на адреса на електронната поща на това трето лице.


Каква информация съдържа ваучерът?

Ваучерите/Купоните не са поименни, а съдържат уникален номер („У…Н”), който служи като средство за контрол и отчетност.

Предплатените Стоки/Услуги се предоставят от Доставчиците срещу представяне на съотвените Ваучери/Купони от страна на техните приносители. Доставчиците и Операторът не носят отговорност, в случай че трето лице – приносител на Ваучера/Купона - упражни правата по него без знанието или против волята на закупилия го Клиент.


Какво друго трябва да знам за Ваучерите/Купоните?

Приносителите на Купони получават Стока/Услуга след доплащане на разликата между предплатената сума и пълния размер на нейната цена (стойност на покупката на определено количество Стоки/Услуги).

Номиналната стойност на Ваучерите/Купоните няма да може да се осребрява, нито ще може да се получава ресто срещу неполучени Стоки/Услуги в пълен размер. Срещу Ваучерите/Купоните ще могат да се получават единствено конкретно определените промоционални Стоки/Услуги – за други Стоки/Услуги клиентите ще заплащат отделно, при пряко договаряне със съответния Доставчик.

Ако клиентът не използва Ваучерa до неговата пълна стойност по номинала, а се ограничи до някаква сума, по-ниска от номиналната стойност, той няма право да получи разликата под форма на кешово плащане.

При надвишаване на номиналната стойност на ваучера, клиентът заплаща разликата на Партньора на сайта, без за нея да се ползва от отстъпката, която ваучерът дава.

При наличие на такса за доставка на дадения продукт или услуга, клиентът я заплаща отделно, без за нея да може да ползва от отстъпката, която му дава самият ваучер.


Мога ли да ползвам ваучера за стоки, които са вече намалени?

Ако в търговски обект има обявени промоции, намаления или отстъпки, ваучерът не може да се ползва в комбинация с предлаганото от самия търговски обект на място намаление. Клиентът трябва да избере точно от кое да се възползва.

 


Мога ли да подаря ваучер?

Подаръкът на ваучер може да е отлична идея: предлагаме чудесни ресторанти, пакети за почивка, екстремни спортове. Можем да ви дадем чудесни идеи, така че Вашите приятели да опитат нещо различно за празничния си повод. Можете да поръчате ваучера в полза на трето лице и той да го получи в електронната си поща- или да го разпечатате и да му го подарите. 

 


Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.