Плащания


Как става плащането на оферти в GRUPO.BG?

GRUPO.BG поддържа всички популярни методи за електронни разплащания на територията на България. Ние предлагаме плащане с ePay.bg , eBG.bg ,EasyPay , PayPal.com и чрез банков превод. На страница „Поръчки” изберете предпочитания от Вас метод и ще бъдете прехвърлен към страницата за плащане.


Нямам профил в системите за електронни разплащания, но имам банкова карта. Как мога да платя?

Вие притежавате дебитна или кредитна карта - проверете дали тя поддържа онлайн плащания. Разгледайте страниците на системите за електронни разплащания, които предлагаме, и вижте коя е най-удобна за Вас. В случай, че не желаете да откривате акаунт в която и да е от посочените системи, можете да платите без регистрация чрез eBG.bg.


Нямам банкова карта, но искам да купя оферта

Ако нямате банкова карта, подходяща за онлайн плащания, изберете опцията за разплащане в брой:

Можете да платите на касите на Easypay.

Можете да направите банков превод от всяка банка. Вижте как!

 


Как да платя чрез PayPal.com ?

PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания.

За да платите от PayPal.com, трябва предварително да имате регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта.

Когато пазарувате в GRUPO.BG, ще видите PayPal опцията само за покупки над 50 лева. 


Как да платя чрез ePay.bg

ePay.bg е българска система за електронни плащания. Тя поддържа всички видове дебитни и кредитни карти.

Ако имаш обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ти в ePay.bg, можеш да платиш чрез нея.

Можеш да платиш и от вътрешна ePay.bg микросметка.


Как да платя чрез EasyPay

Ако искате да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД), изберете опцията „Easypay” от страницата. Така заявявате, че желаете да платите по този начин, и ще получите своя 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете кода и отидете в най-близката за Вас каса на Easypay в страната. Лесно можете да откриете коя е тя, като проверите списъка с каси тук. Кажете, че искате да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец, посочете име на фирма "Групо" ЕООД и представете 10-цифрения код. Платете стойността на ваучера и напълно автоматично ще го получите в профила си на страницата.

Сумата, която ще платите, ще бъде равна на обявената в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

Какъв е срокът за плащане, след като направя заявка за плащане в брой на касите на Easypay или плащане чрез банкомат?

Когато направите покупка чрез GRUPO.BG и изберете опцията „Плащане в брой на касите на EasyPay”, Вие запазвате един неактивен ваучер, който ще се активира, когато извършите плащането. Срокът за плащане е до два дни след изтичане на офертата. Същият срок важи и за плащанията чрез банкомат с B-Pay меню.

 

 

 


Нямам възможност да платя онлайн. Какво да правя?

Какви са възможностите ?

Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) и техните партньори в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи с над 1400 каси в цялата страна. Easypay има много партньорски обекти, в които също можете да платите. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay може да намериш тук.

Как става плащането в брой на касите на Easypay?

Ако искате да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД), изберете опцията „Easypay” от страницата. Така заявявате, че желаете да платите по този начин и ще получите своя 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете кода и отидете в най-близката за Вас каса на Easypay в страната. Лесно можете да откриете коя е тя, като провериште списъка с каси тук. Кажете, че искате да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец, посочете име на фирма "Групо" ЕООД и представете 10-цифрения код. Платете стойността на ваучера и напълно автоматично ще го получите в профила си на страницата (да се сложи линк към моите ваучери).

Сумата, която ще платите, ще бъде равна на обявената в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

Какъв срок имам да платя, след като направя заявка за плащане в брой на касите на Easypay или плащане чрез банкомат?

Когато направите покупка чрез GRUPO.BG и изберете опцията „Плащане в брой на касите на EasyPay”, Вие запазвате един неактивен ваучер, който ще се активира, когато извършиште плащането. Срокът за плащане е до два дни след изтичане на офертата. Същият срок важи и за плащанията чрез банкомат с B-Pay меню.

 


Как да платя чрез банков превод?

Можете да заплатите ваучера си във всяка една българска банка.  

 
1.Направете заявка за ваучер  
От страницата на офертата натиснете бутона "Купи сега". Попълнете своите данни и посочете, че желаете да платите по банков път. Ще получите номера на поръчката, който се вписва като основание за плащане.   
    
2.Направете банков превод
 
Можете да заплатите съответната сума във всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете номера на поръчката като основание на плащането, за да може системата ни да го отчете коректно.Това са нашите банкови реквизити:  
 
„ГРУПО” ЕООД   СИБанк АД

BIC: BUIBBGSF

IBAN: BG11BUIB 9888 1026 7792 00  - BGL

 
3.Вземете своя промо ваучер

 Веднага щом плащането постъпи в нашата сметка, ваучерът Ви ще бъде автоматично издаден със статус платен. Ще го намерите в сайта ни в личния си профил- Моите Ваучери, след вход с e-mail адрес и парола. При междубанков превод е възможно забавяне до 1 работен ден.      

 


Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.