Общи въпроси


Възможно ли е над 50% отстъпка?

Възможно е! Бизнес моделът на нашия сайт GRUPO.BG успява, защото осигурява на клиентите си невиждани оферти във време на криза. По-голямото ни постижение обаче е, че обединяваме в едно пазаруването и дейността на социалните мрежи, които се опитват да остойностят факта, че имат огромна аудитория. Съответно ние правим всичко възможно да покажем, че бизнес моделът ни работи и че всеки би могъл да се възползва пълноценно от него, без по никакъв начин да бъде ощетен. Презумпцията, че плащайки по-малко, може би ще получиш по-малко, е успешно опровергана от нас, защото сме коректен посредник между търговеца и клиента. Нашите предимства са, че осигуряваме целенасочена реклама и достъп до нови клиенти, което води до множество покупки. Това ни дава възможност да получим от бизнеса, осигуряващ услуга в GRUPO.BG, невероятната отстъпка.

 


Как да се информирате за новите оферти?

Абонирайте се в GRUPO.BG, като ни оставите своя e-mail, за да получавате незабавно и всеки ден офертите за своя град. Посещавайте всеки ден сайта GRUPO.BG, за да сте информиран и да пазарувате на възможно най-добрите цени.


Как да пазарувате в GRUPO.BG?

След като си харесате оферта от GRUPO.BG, натиснете бутона „Купи”. В случай, че дадената оферта предлага повече от една ценова опция, изберете пакета, който бихте желали да ползвате. За да пазарувате в GRUPO.BG, трябва да се регистрирате в сайта, а ако вече имате регистрация, трябва да влезете в своя профил. Можете да споделяте любимите си оферти с приятелите си в социалните мрежи. 

 


Къде да намеря ваучера си, след като съм направил заявка за покупка?

След като изтече срокът за заявки в сайта, ще получите ваучера си в електронната си поща. Разпечатайте го и го използвайте,  когато решите - съгласно условията на избраната оферта.

Все още е необходимо ваучерът да е на хартиен носител в реалния свят! За съжаление използването на смартфони не е достатъчно голямо, за да може да представите по този начин ваучера на търговеца. Но бъдещето може да ни изненада...


Трябва ли да използвам ваучера от GRUPO.BG още същия ден?

Не. Много оферти могат да бъдат ползвани в рамките на няколко месеца. За всяка оферта има определен срок, през който трябва да бъде използван ваучерът.


Ваучерът може ли да се използва на няколко пъти?

Ваучерът се използва еднократно за цялата си стойност, освен ако изрично не е упоменато друго.


Мога ли да използвам GRUPO.BG -ваучера за друга услуга, предлагана от същата фирма/организация?

Отстъпката може да се използва само за тази оферта, която е посочена в сайта. Същата услуга е посочена и във ваучера, който ще получиш на e-maila си.


Нямам банкова карта, но искам да купя оферта. Има ли други опции за плащане?

Ако нямате банкова карта, подходяща за онлайн плащания, изберете опцията за разплащане в брой на касите на Easypay.


Как и кога мога да използвам ваучера си?

За да се използвате закупеният Ваучер/Купон, разпечатайте го и го и представете на съответния Доставчик при съблюдаване на приложимите условия и ограничения. 

Ваучерите/Купоните ще могат да се използват след Стартиране на Сделката.

Те ще могат да се използват в определен срок, указан в самата Сделка („Валидност на Ваучера/Купона”). След изтичане на Валидността на Ваучера/Купона, Клиентите губят възможността да упражнят правата по тях, без да имат правото да получат обратно предплатената цена.


Какви системи за превод на комисионните използвате?

Договаряме начина на плащане с всеки един от партньорите. Стараем се да осигурим максимален комфорт.


Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.