За щастие (По нещо за нещата, които ни правят щастливи)сряда, 23 ноември 2011, 2 коментара

Ние се грижим за Вашия стил на живот, за прекарването на свободното време- затова и блогът ни ще полага същата грижа с новата колонка. Тя се роди днес и ще разказва по нещо малко за нещата, които ни правят щастливи.

Щастието е онова неуловимо усещане, че сме достатъчно силни и уверени да победим Чък Норис не само с карате, но и на шах и “Не се сърди, човече!”.

Някои хора са щастливи по природа, други търсят щастието. Някои търсят щастието чрез действия, други- чрез бездействие. Вторият вариант обаче често изисква некомфортно пътуване до Индия или Непал и прехвърляне на спестяванията ни в банковата сметка на съмнителни хора с оранжеви дрехи и блажени усмивки.

Обяснимо е защо е по-лесно и евтино да търсиш щастие в действието. Кои са обаче тези действия, които ни правят щастливи?

Според учени, провели множество експерименти върху хамстери, котки, кучета и индонезийски котешки мечки, щастието е или в редовно повтарящите се действия, или в необичайните изненади и приключения.

Тайната се състои в това да имаш редовна и приятна рутина. Редовен маникюр, прическа или пък редовно поддържане на колата- това прави света ни подреден, предсказуем и пълен с подбрани от самите нас малки щастливи моменти.

Тайната се състои и в това да се изненадваш от време на време с нещо необичайно. Прекарай два дни сред природата, качи се на кон или на делтапланер за пръв път, влез в пещера или просто наруши дневната си рутина, като вместо маникюристката си посетиш ателие по грънчарство.

Хепи ли си днес? Огледай се и виж избора от неща, които можеш да направиш за себе си и за другите. За щастие...Grupo.bg ще се опита да ти помогне, за да избереш най-примамливите неща за вършене.

Зареждане...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.