Изпълняваме желания! четвъртък, 01 декември 2011

От груповото пазаруване трябва да печели всеки- затова Grupo.bg търси най-добрия начин да свърже потребителите с търговците.

За да изпълним Вашите желания, кажете ни какви оферти бихте искали да виждате по-често на сайта. Кои са любимите заведения, които най-често посещавате? Кои заведения отдавна искате да изпробвате?

Имате ли мечтано приключение или дейност? Споделете с нас, за да може Grupo.bg да разпростре агентската си мрежа из цялата страна и да намери фирмата, която търси клиент точно като Вас. Ние ще се погрижим да получите интересна услуга и то с много атрактивно намаление!

Grupo.bg се опитва да предвиди най-популярните нужди, но вкусовете на всички са различни и може да не сме се сетили за нещо. Затова не се колебайте да споделите с нас мечтите си! Така и други потребители ще открият Вашето интересно и нестандартно хрумване и да изпитат неочаквани емоции.

Коментари

Моля, влезте със вашият профил за да можете да коментирате. Вход Регистрация
Цветослава Димитрова
Препоръчвам да свалите тази оферта, за да не сваляте реномето си. Иначе за всички други оферти, от които съм се възползвала съм много доволна! Надявам се, че ще вземете нужните мерки!
преди повече от 4 години
Цветослава Димитрова
Качеството беше ужасно, тортата беше меко казано смешна, цялата организация под всякаква критика, единствената изненада беше, че толкова хора са се заблудили и са дали не малко пари, за този ваучер. 22 лв на човек - 88 на маса са много пари, за това което се случи в действителност.
преди повече от 4 години
Цветослава Димитрова
Здравейте, тук не е най-подходящото място, но понеже няма опцията да оставяме коментари за отделните оферти ви пиша тук. Става въпрос за офертата ви: Love and Cake party от сладкарски цех Карамел за Св. Валентин. Трябва да знаете, че нямаше нищо общо с тяхната оферта.
преди повече от 4 години
Екатерина Георгиева
Здравейте! Искам с голяма радост да благодаря на целия екип на Grupo.bg. Аз поръчах ваучер за артикул от този сайт и смея да кажа, че поръчката ми беше осъществена за отрицателно време. Радвам се, че все още има позитивни хора, които вършат работата си с удоволствие!
преди повече от 5 години
СИЛВИЯ СТОЙНОВА
Препоръчвам на всички преди да си закупят ваучер от така нареченото студио "S5" да отидат на место и да видят с очите си за каква мизерия става въпрос
преди повече от 5 години
СИЛВИЯ СТОЙНОВА
имам предложение към собствениците на сайта.когато пускате оферти за козметични салони изисквайте от тях да ви подават снимки от самия салон.
преди повече от 5 години
Капи Андреева
Здравейте, моя позната ми препоръча карта за кавитация - НЕОГРАНИЧЕН брой посещения за 1 месец само за 58,50 лв. вместо 450 лв. с 87 % отстъпка от Pixy SPA Center, но видях, че офертата е изтекла :( Дали скоро ще я подновявате? Благодаря предварително :)
преди повече от 5 години
Теодора Шарланджиева
Купих си парфюм от тази фирма. Пълно менте. Оставено явно малко от парфюма и долято със спирт. А да не говорим че парфюма който купих има код вътре който регистрираш на страницата на производителя и естествено беше използван. Кутията смачкана и стара.... Направих рекламация и дамата ми върна парите. Съветвам ви да не предлагате от ЕТ Сангалова.
преди повече от 5 години
Силвия Стефанова
Много ми харесва офертата за студиата в Пиерия, защото мястото там е прекрасно , а почивката на студиа е един страхотен и много удобен вариант. Много ми харесва и това, че е с транспорт,, но бих искала да помоля да пуснете такава оферта за празниците по 24 май (когато е по-топло и става за море) и за лятото. Мисля, че тогава ще има доста желаещи.
преди повече от 5 години
Кристина Христова
Здравейте!Закупих си днес ваучер и в пощата си вече имам 15 повтарящи се съобщения за закупен ваучер.Първоначално на всеки 3 минути, а сега на всеки час -моля ви да го изключите мейла от info@grupo.bg
преди повече от 5 години
Виктория Ненова
Бих искала да обърнете внимание на качеството на услугите, които се продават чрез вас - за съжаление аз имам горчив опит. Това не е ваша отговорност пряко, но вреди на доброто ви име. Благодаря!
преди повече от 5 години
Виктория Ненова
Привет!
преди повече от 5 години
Виктория Ненова
Привет!
преди повече от 5 години
Ина Тодорова
Бих искала да има изгодни ваучери за фотоепилация на цели крака или половинки и за спа уикенди с вкючени хранения. Благодаря, веели празници на целият екип :))))))
преди повече от 5 години
Зареждане на коментари...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.