Закон за електронна търговиясряда, 14 януари 2015, 0 коментара

Съгласно чл. 50 В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне на търговеца или замени с друга, като са спазени следните условия: Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, да има аромати и каквито и да било следи от отваряне и употреба.    Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, подаръци и двр. случай, че е имало включени такива. В случай, че за тестване на стоката се налага разопаковането й, при отказ от покупка се прилага чл.47, ал.1 т. 8 от ЗЗП Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва. Съгласно чл.47, ал.1 т. 8 от ЗЗП в случай че потребителят упражни правото си на отказ, след като е направил искане по чл. 48, ал. 3 или чл. 49, ал. 9, че е длъжен да плати на търговеца разходи по чл. 55, ал. 5 и 6, определени в разумни граници Съгласно чл. 52 ал.1 от ЗЗП Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50. За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора, което задължително трябва да бъде ипратено на  имейла на търговеца. При фабричен дефект на стоката транспортните разходи са за сметка на търговеца.

За ГРУПО ЕООДпетък, 24 октомври 2014, 0 коментара

„ГРУПО” ЕООД гр.София ул.6-ти Септември №33; ет.1; ап.1 ЕИК BG101695901

Изпълняваме желания!четвъртък, 01 декември 2011, 14 коментара

От груповото пазаруване трябва да печели всеки- затова Grupo.bg търси най-добрия начин да свърже потребителите с търговците.

За да изпълним Вашите желания, кажете ни какви оферти бихте искали да виждате по-често на сайта. Кои са любимите заведения, които най-често посещавате? Кои заведения отдавна искате да изпробвате?

Имате ли мечтано приключение или дейност? Споделете с нас, за да може Grupo.bg да разпростре агентската си мрежа из цялата страна и да намери фирмата, която търси клиент точно като Вас. Ние ще се погрижим да получите интересна услуга и то с много атрактивно намаление!

Grupo.bg се опитва да предвиди най-популярните нужди, но вкусовете на всички са различни и може да не сме се сетили за нещо. Затова не се колебайте да споделите с нас мечтите си! Така и други потребители ще открият Вашето интересно и нестандартно хрумване и да изпитат неочаквани емоции.

За щастие (По нещо за нещата, които ни правят щастливи)сряда, 23 ноември 2011, 2 коментара

Ние се грижим за Вашия стил на живот, за прекарването на свободното време- затова и блогът ни ще полага същата грижа с новата колонка. Тя се роди днес и ще разказва по нещо малко за нещата, които ни правят щастливи.

Щастието е онова неуловимо усещане, че сме достатъчно силни и уверени да победим Чък Норис не само с карате, но и на шах и “Не се сърди, човече!”.

Някои хора са щастливи по природа, други търсят щастието. Някои търсят щастието чрез действия, други- чрез бездействие. Вторият вариант обаче често изисква некомфортно пътуване до Индия или Непал и прехвърляне на спестяванията ни в банковата сметка на съмнителни хора с оранжеви дрехи и блажени усмивки.

Обяснимо е защо е по-лесно и евтино да търсиш щастие в действието. Кои са обаче тези действия, които ни правят щастливи?

Според учени, провели множество експерименти върху хамстери, котки, кучета и индонезийски котешки мечки, щастието е или в редовно повтарящите се действия, или в необичайните изненади и приключения.

Тайната се състои в това да имаш редовна и приятна рутина. Редовен маникюр, прическа или пък редовно поддържане на колата- това прави света ни подреден, предсказуем и пълен с подбрани от самите нас малки щастливи моменти.

Тайната се състои и в това да се изненадваш от време на време с нещо необичайно. Прекарай два дни сред природата, качи се на кон или на делтапланер за пръв път, влез в пещера или просто наруши дневната си рутина, като вместо маникюристката си посетиш ателие по грънчарство.

Хепи ли си днес? Огледай се и виж избора от неща, които можеш да направиш за себе си и за другите. За щастие...Grupo.bg ще се опита да ти помогне, за да избереш най-примамливите неща за вършене.

Зареждане...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.